Mizah


Yatakta Dövüş Sanatları


Hayat, kavga, dövüş devam. - Killa Hakan 

Morartma: Basit morarma değil. Yüz, boyun, kollar kavga etmiş gibi morartmak. Yapıldıktan sonra bir süre dışarıya çıkılmaması tavsiye edilir. 
Direkt kavga: Önce birbirinizi sinirlendirin. Sırlarınızı falan söyleyin ve karşılıklı birbirinize öfkelenin. Sonra seks yapmaya başlayın ve yaparken kavga edin. Yumruk, tekme, tırnak her şey serbest. Teke tek kavga ve seks. 
Bağırmak: (Uyarı kimsenin yakında olmadığından emin olun. Kış vakti yazlığa gidin veya dağ evi gibi bir yer bulun.) Birbirinize bağıra çağıra saydırın. Her şeyi demek serbest ama kısık sesle konuşmak yasak. Aşağılayıcı şeyleri de bağırabilirsiniz. Not: Küsebilirsiniz. 
Isırmak: Vücudun herhangi bir yerini ısıra ısıra seks yapmak. Oral seks sırasında tavsiye edilmez. Hastane ile sonuçlanabilir. 
Freestyle: Seks esnasında birbirinize freestyle olarak diss atın. Yapamayana veya takılana aranızda karar verdiğiniz bir cezayı verin. Dikkat dağıtmak serbest. 
Kovalamaca: Kadın kaçar erkek kovalar. Yakalarsa istediğini yapar ama belli bir süre içersinde yakalayamazsa erkek kadının istediğini yapar. (Not: Lgbt bireyi iseniz aranızda halledebilirsiniz.) (Not 2: Kendini bir yere kilitlemek yasak ama yastık gibi basit silahlar kullanılabilir.)
Grup: Eğer böyle garip fantezileriniz var ise bir gönüllü bulun. Onu beraber dövün veya işkence edin. (Not: Gönüllünün mazoşist olması çok önemli.) 
Siyasi tartışma: Aynı siyasi görüşte bile olsanız birisi rol yaparak karşı tarafı savunsun. Mantığa girmeden saçma sapan savunun. Sinirleneceğiniz için gerçekten sert yapmış olursunuz. (Not: Karakolluk olmayın.) 
Rol Play: İstediğiniz iki düşman karakterin rolüne girin. Bir yerde kavga ederken olayı sekse döndürün. Kavgaya dalıp unutmayın. 
Köpek pozisyonu: Tek kişilik dayak atmak. Arkada duran kişinin şaplak atmak, saç çekmek, tekmelemek gibi hakları var. Aranızda daha derin detaylar da bulabilirsiniz. 
Kucak pozisyonu: Üsttekinin kadın için hali. Onun da tokatlama, tırnaklama, saç çekme hakları var. Farklı bir pozisyonda da tek kişilik dayağı deneyebilirsiniz. 
Duyar kasmak: Duyar hastanesi fantezisi Bir taraf (hasta olan) dakikalarca oda görevlisine duyar kasacak. En son oda görevlisi hastayı döverek seks yapacak. Tecavüz fantezisi deneyebilirsiniz ama abartmayın eve polis gelmesin. 
Boş vermek: Ya da boş verip normal insanlar gibi seks yapın. 



 
Nefr'et Şiirde Evrim Tesfir

Bu yazı Fiyirful'un kutsal kitaplarının ilki Nefr'et'in tesfiridir.

Titanlar Ve Tanrılar / Bazı şeyler %100 doğrudur, sivrisinekler orospu çocuğudur 
Tesfir: Şimdi Türkçe'de birçok kelimenin farklı anlamı var yani o yüzden aslında ilk baktığınızda sivrisineklere küfür ediyor gibi duruyor. Aslında sivrisineklere olan sevgisini söylüyor. Şüphesiz aksini iddia edenler öldüğünde kaynar suda pişeceklerdir. O çok büyüktür. Kendinden bahsederken "o" diyor evet. 

Gerçek / Bana Şeytan dediler ha ha Şeytan yardımcımdı
Tesfir: Yaratıcı Fiyirful burada Şeytanla "insanlığı kandırabilirim, yo yapamazsın, yaparım görürsün" iddiasından bahsediyor. Şeytanla iddiaya girdiği için insanlığı kandırmaya çalışıyor. Şüphesiz her şeyi bilir. 

Deadpool / İhtiyacım olan kelepçe ve kırbaç, (korkuyorum) bence kaç 
Tesfir: Yüce Fiyirful burada aslında mecaz yapıyor. Yani kelepçe insanların ibadeti kırbaç ise duası. O da kendine tapılmasına ihtiyaç duyuyor. Şüphesiz ona tapmayanlar kelepçe ve kırbaç yer. Gerçek anlamda bu sefer. Ama öldükten sonra yer yani. 

Teyp / Kimseye aşık olamam varken narsizim 
Tesfir: Fiyirful (gral amına koyayım) burada kendinden başka Şiirlerin Tanrısı olmadığından bahsediyor. Diğer binlerce kitaptaki gibi. Sadece kendisine tapılması lazım. Ayrıca o çok alçak gönüllü, hoşgörülüdür, narsizm mecaz icabı. 

Kırar Beli / Şiirlerinde sahibelerine yalvarıp kendilerini küçültürler 
Tesfir: Burada inanmayan kafirlerden bahsediyor. Sonuçta sonsuz güce sahip bir varlık olsa bile inanmayan insanlar onu sinirlendiriyor. O kadar sinirlendiriyor ki sonsuza kadar yakacak öldürüp öldürüp diriltip işkence edecek. Sonsuz gücün varsa böyle olmalısın (gözlüklü adam emojisi). 

Var / Sorun değil tabii insanları öldürmek, ya da köpeğe eşeğe bile hallenmek 
Tesfir: Adam gibi adam Fiyirful burada en fazla dört insan öldürebileceğinizi ama istediğiniz kadar köpeğe eşeğe hallenebileceğinizi söylüyor. Yani savaşta esir alınanları. Köleliği kaldırmıyor öylesine düzene sokuyor. İşte gerçek adalet. 

Çekil / Diz kapağını kıracağım meme uçlarını koparacağım, testislerini patlatacağım ve kızgın demiri boğazına sokacağım 
Tesfir: En büyük merhamet sahibi Fiyirful burada inanmayanlara yapacağı işkenceleri anlatıyor. Ölünce yapacak. Kesinlikle korkutma amacı yok. O en büyük merhamete sahiptir. 

Anlamlı / Böyle hayatın amına koyayım 
Tesfir: Bu dünya yalan diyor. Cennette hurilerle jakuziye girmek için ona tapılması gerekiyor. Kendisine inananlara garı ayarlıyor. 

Sakın Uyuma / Sonra bıçaklarımı göğüslerinde gezdiriyorum, koşmaya çalışıyor önünde beliriyorum, karnını deşip bağırsaklarını çıkartıyorum 
Tesfir: Yanlış anlamayın kutsal kitapta böyle şeyler olur mu? Mecaz bunlar. İnanan insanlar Cennet'te göğüsleri tomurcuk garıların üzerinde parmaklarını gezdirecek inanmayanların bağırsakları Zebaniler tarafından çıkartılacak. Ölünce.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Taşlama Şiirler

Eleştiriler & Makaleler

Korkuların Kokusu (Basılı Kitabım)